Новини


Тиждень здорового харчування школяра

Нагороди-Подяки отримали активні учасники і керівники за участь у флешмобі "Ми чуємо тебе, Кобзарю, - крізь століття". У заході представлено малюнки за мотивами літературної творчості Тараса Шевченка.

До Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Роботи учасників Всеукраїнського гуманітарного конкурсу "Космічні фантазії" 

Привітаємо переможців Всеукраїнської онлайн олімпіади з англійської мови!

Стартував всеукраїнський конкурсу для студентів та учнів українських навчальних закладів. Кожен учасник може позмагатися за одну з трьох нагород: 1 місце - 15000 гривень; 2 місце - 5000 гривень; 3 місце - участь у розмовних клубах(англ.мова). 

Уся інформація та новини гранту на сторінці проєкту: https://www.englishdom.com/ua/blog/scholarship/ .

Для того щоб прийняти участь не потрібно нічого придумувати, просто розкажи власну історію: Як саме ти приймаєш участь у суспільному житті твоєї громади(місця, де ти навчаєшся; міста; району; області; країни).

Важливо! Судді перевірятимуть дотримання всіх вимог по написанню та відправці статей, тому перш ніж писати уважно перегляньте умови конкурсу.
Ми - українці, незламні та непереможні. Ми вистоїмо, Ми переможемо, Ми відродимося.Дякуємо ЗСУ. Слава Україні!
Друзі, ще раз від імені благодійного руху хочу подякувати Вам за підтримку. Тримаймося, Єднаймося, Слава Україні!

З повагою, Ілля Олійник! - керівник проєкту https://scholarship-foundation.net/ .

Вітаємо переможців XXIV Міжнародного конкурсу з української мови

імені Петра Яцика у 2023/2024 навчальному році


"Правила дорожні знаю - про безпеку пам'ятаю!" Під таким гаслом, з 13 по 17 листопада, проведено "Тиждень безпеки дорожнього руху". Учні ліцею стали активними учасниками єдиного національного уроку "Безпечна дорога додому", виставки дитячих малюнків у "шкільному вернісажі" - "Мій кращий друг - дорожній рух". Попрактикували у наданні першої...

Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати